Анатолій Лінник провів робочу нараду з керівником ПрАТ "Ніжинський цегельний завод"

Сьогодні, 14 вересня, міський голова Анатолій Лінник і радник міського голови Сергій Осадчий провели робочу виїзну нараду з керівництвом ПрАТ «Ніжинський цегельний завод».
Анатолій Лінник разом із трудовим колективом заводу обговорив проблемні питання, які стосуються підприємства та життєдіяльності Ніжина.

Регулярний рух автобусів, щоб люди вчасно могли потрапляти на роботу, покращення якості надання медичних послуг, ще більше співпраці з органами місцевого самоврядування – одні з найважливіших питань, які цікавили працівників цегельного заводу.

«Ситуація з коронавірусною інфекцією дуже складна і це внесло свої корективи в повсякденне життя нашого міста. Нам довелось зробити перерозподіл коштів з одних проектів і направити їх на потреби лікарні для боротьби з COVID-19. Так, нам не вдалось відремонтувати всі дороги міста. Але у нас найкращий в області показник кількості апаратів штучної вентиляції легень на душу населення. Це вкрай важливе обладнання придбали коштом місцевого бюджету, бо здоров’я та життя мешканців Ніжинської ОТГ – найбільша наша цінність. Нині в місті продовжується реконструкція приймального відділення міської лікарні. Невдовзі маємо отримати сучасне медичне обладнання для якісного діагностування. А первинна ланка медицини  –  одна з найкращих на Чернігівщині», - зазначив міський голова Анатолій Лінник.

На сьогодні стоїть завдання сформувати муніципальну транспортну колону на базі комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства». У зв’язку з пандемією ці плани відтерміновані на пів року. «Таким чином, сформувавши муніципальну транспортну колону на базі комунального підприємства, ми зможемо і регулювати тарифи, і здійснювати пільгові перевезення, і надавати якісні послуги. На жаль, це зробити в цьому році не вдалось, бо боротьба з COVID-19 була покладена на місцеві бюджети», - наголосив Анатолій Валерійович.

Також працівники підприємства запитували у міського голови про реконструкцію центральної алеї міста по вулиці Шевченка, відновлення вуличного освітлення, розширення меж міста Ніжина, обмеження роботи цілодобових магазинів.  



Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю,

Лілія Ломакіна

14.09.2020