Деяким українцям почнуть відключати світло, якщо вони не погасять заборгованість по комуналці

У зв'язку зі скасуванням мораторію на відключення електропостачання за борги під час воєнного стану, деяким побутовим споживачам може бути припинено подачу електроенергії.
Заборгованість українців перед "Укренерго" сягає понад 30 млрд гривень, що ставить під загрозу стабільність енергетичного сектору. Тому команда енергетиків КП СЕЗ розпочала необхідні рейди по квартирах боржників за електроенергію.
Звернення до боржників з вимогою ліквідувати заборгованість відбувалися неодноразово, але безрезультатно. Ми наголошуємо, що за будь-яку послугу потрібно вчасно розраховуватися. Тому керівництво вирішило прийняти рішучі заходи та відключити боржників від подачі електропостачання.
Днями візит комунальників охопив кілька адрес: вулиця Шевченка, 99-2В та Шевченка, 99-А; вулиця Незалежності, 40 та Незалежності, 40-А; а також вулиця Редькінська, 6-А.
Незважаючи на те, що деяким порушникам було припинено постачання електроенергії, ми продовжимо нагадувати про необхідність вирішення питань із заборгованістю.
Бажаємо всім зрозуміти важливість вчасних платежів і нагадуємо, що перед законом всі рівні.
Переконані, що ті, хто ще не вирішив питання з боргами, ліквідують їх найближчим часом.
03.04.2024