Діти загиблих учасників АТО отримали подарунки до Дня знань

Неспокійний час переживає наша держава! Так склалися обставини, що сьогодні українці мусять захищати незалежність своєї держави.

Наша Ніжинська земля може пишатися своїми героями, які не вагаючись ні хвилини у тяжкий для Батьківщини час стали на її захист. Багато втрат зазнала наша держава за цей період, наші земляки теж полягли захищаючи честь та свободу рідної землі. Світла пам'ять про їх подвиг назавжди залишиться у наших серцях.

Допоки ми живі — житиме пам’ять про наших героїв. Шанувати родини загиблих воїнів АТО – це не просто наш святий обов’язок, це наша шана і гордість за справжніх героїв.

У Ніжині кожна родина загиблого учасника АТО перебуває під соціальним патронажем міської ради. Про дітей, батьки яких загинули, захищаючи кордони нашої країни від агресора, постійно турбуються і працівники Ніжинського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Особливі подарунки для дітей загиблих військовослужбовців підготували і цього року. Напередодні Дня знань малеча отримала іграшки та канцприладдя.

Членів родин загиблих учасників АТО відвідали: військовий комісар Ніжинського об'єднаного військового комісаріату Володимир Якущенко, депутат міської ради Олександр Шалай та заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігор Алєксєєнко.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю  

31.08.2020