До Ніжина завітала фінська делегація

У Ніжині вже стало доброю традицією радо зустрічати міжнародних друзів і з особливою теплотою представників міст-побратимів
На Великдень до нашого славного міста завітала делегація з міста Іматри (Фінляндія). Хто як не фіни розуміють важливість перемоги над ворогом, адже він у нас спільний, в таких умовах допомога фінських друзів особливо цінна!
Цього разу до Ніжина приїхали: Matias Hilden, міський голова міста Іматра; Timo Harkonen, заступник голови міської ради, співробітник поліції; Lassi Nurmi, генеральний директор муніципальної забудовної та житлової компанії Mitra; Heikki Laine, спеціаліст по роботі з громадськістю; Joni Salmi, волонтер міста Іматра.
Гості прибули не з пустими руками: в урочистій атмосфері міський голова Іматри передав ключі від двох мікроавтобусів міському голові Ніжина Олександру Кодолі.
«Щиро вдячні за постійну підтримку Ніжина, для нас це неймовірно цінно! Автомобілі стануть у нагоді нашій громаді. Щиро вдячні нашим міжнародним партнерам. Слава Україні і Слава Фінляндії!», - зазначив очільник Ніжина.
Варто нагадати, що восени 2023 року за кошти міста-побратима Іматра було закуплено обладнання для боксерської зали комплексу «Зірка»: тренажери, боксерські груші, мішки, рукавички.
05.05.2024