Двадцята річниця Чернігівського земляцтва

На урочистий захід прибули голова обласної держадміністрації Валерій Куліч і голова обласної ради Ігор Вдовенко, керівники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування районів області, міські голови, народні депутати України, керівники земляцьких об’єднань областей у місті Києві, святі отці, представники бізнесових структур і засобів масової інформації.

Місто Ніжин на урочистих зборах представляли міський голова Анатолій Лінник, секретар ради Валерій Салогубта голова громадської ради при виконавчому комітеті Володимир Дорохінта депутати міської ради.

З нагоди урочистостей було розтиражовано черговий випуск земляцького часопису «Отчий поріг» і ювілейний значок. Поважні гості оглянули виставки.

Офіційну частину розпочали з перегляду документального фільму про історію діяльності земляцтва та виступу голови земляцтва Віктора Ткаченка.

Також у ході зібрання відбулася традиційна церемонія підписання Угоди про співпрацю між Чернігівською обласною державною адміністрацією, Чернігівською обласною радою і Радою товариства «Чернігівське земляцтво» у Києві на 2016 рік.

18.01.2016