Колектив 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини Ніжина привітали з професійним святом

Сьогодні, 17 вересня, з нагоди відзначення Дня рятівника України міський голова Анатолій Лінник привітав колектив 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Ніжина з їх професійним святом.

Анатолій Валерійович подякував рятувальникам та зазначив: «Щиро дякуємо всім тим, хто і за професією, і за покликанням гордо несе високе звання рятівника. Хто своєю самовідданістю, готовністю прийти на допомогу, здатністю до самопожертви, став прикладом для нащадків».

«Ваша професія пов'язана з постійним ризиком для життя, тому в пожежній охороні немає випадкових людей. Далеко не кожен зможе увійти у вогонь і ризикувати життям заради порятунку інших. Тож нехай у вашому житті буде більше радісних хвилин і якомога менше тривожних викликів», – побажав пожежникам міський голова. До вітальних слів та щирих побажань очільника міста долучився перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник.

За зразкове виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, самовідданість та з нагоди Дня рятівника кращим працівникам пожежно-рятувальної частини оголосили Подяки виконавчого комітету Ніжинської міської ради.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю, Катерина Симоненко

17.09.2020