Міський голова Ніжина Олександр Кодола провів черговий прийом громадян

Це завжди корисний час, коли влада міста може вислухати ваші проблеми та потреби і обговорити разом із вами шляхи їх вирішення.
Насамперед багато говорили про стан доріг. Вулиці Незалежності, Маріупольська, Добровольців, Бобрицької та багато інших потребують ремонту, і це є одним із наших пріоритетних завдань. Також обговорювалося облаштування скверу на вулиці Незалежності та грейдерування інших вулиць у місті.

Не менш важливою темою було присвоєння статусу дитини війни. Зауважимо, що на сьогодні до Служби у справах дітей подано 4328 заяв на присвоєння статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, з яких вже опрацьовано 1110. Це питання хвилює багатьох з вас, тож влада міста зробить все можливе, щоб якнайшвидше опрацювати ваші заяви.

Також розглядалися запити щодо надання житла внутрішньо переміщеним особам та видачі архівних довідок про померлих родичів.
Ми продовжуємо працювати для блага нашого міста, і ваша підтримка надзвичайно важлива для нас. Будьте завжди з нами, і разом ми зробимо Ніжин ще кращим місцем для життя!
09.04.2024