Міський голова привітав новопризначеного директора ДП "Ніжинське лісове господарство"

21 серпня відбулось офіційне представлення новопризначеного директора ДП "Ніжинське лісове господарство". Ним став Костирко Володимир Володимирович, 1982 року народження. Раніше працював лісником, мисливствознавцем, помічником лісничого, інженером з охорони та захисту лісу, провідним інженером лісового господарства ДП «Городнянський лісгосп». З 2012 року Володимир Володимирович працює на посаді головного лісничого ДП «Ніжинський лісгосп». В 2020 році виповнюється 20 років, відколи він прийшов у галузь.

Міський голова Анатолій Лінник привітав Володимира Костирка з призначенням на новій посаді. «Впевнений, що Володимир Володимирович збереже співпрацю, порозуміння, взаємоповагу та відповідальність за свою роботу перед громадою», - зазначив очільник міста. Анатолій Валерійович наголосив, що працюючи головним лісничим, Володимир Костирко налагодив дружні зв’язки та довіру з колективом, внаслідок чого був призначений на посаду керівника підприємства.

Анатолій Лінник побажав керівнику Ніжинського лісгоспу мудрості, терпіння, наснаги в роботі, а колективу – підтримувати свого керівника, злагоджено працювати та рухатися тільки вперед.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Катерина Симоненко


21.08.2020