На нараді при міському голові керівники структурних підрозділів проінформували про результати своєї роботи за звітний період

На початку наради міський голова Олександр Кодола акцентував увагу присутніх на тому, що у Ніжині триває місячник благоустрою. Він висловив слова вдячності комунальним підприємствам, установам та організаціям, а також усім ніжинцям, які долучилися до прибирання та озеленення міста. «Разом зробимо наше місто чистішим та охайнішим, адже це – наш дім», - наголосив міський голова.

Також у рамках місячника благоустрою у Ніжині вперше буде проведений конкурс на найкращого двірника 2024 року. Цей конкурс – не лише про чистоту та прибирання, він є ще одним приводом нагадати про важливість цієї професії.

Узагальнили також результати роботи різних підрозділів та управлінь:
• Силові структури підтвердили стабільну безпекову ситуацію в нашій громаді.
• Тривають роботи з облаштування укриттів та місячник із благоустрою, в якому задіяні усі комунальні підприємства.
• Послуги з водопостачання та водовідведення надаються без перебоїв.
• Зафіксовано зменшення рівня захворюваності на ГРВІ, продовжується вакцинація проти COVID-19.
• Керівник ТОВ «Тепломережі» Любов Ісаєнко повідомила, що розпочалась підготовка до нового опалювального сезону, затверджені графіки планових робіт, виконавці та терміни виконання. Також ведуться перемовини з НЕФКО щодо модернізації тепломереж в рамках грантової угоди.
• Санітарно-епідеміологічна ситуація в місті стабільна, рівень захворюваності на інфекційні хвороби не перевищує норму.
• Управління освіти прозвітувало, що проводяться підготовчі роботи з відновлення освітнього процесу в гімназії №5. Також триває підготовка до організації роботи таборів з денним перебуванням влітку 2024 року.
• Староста Кунашівсько-Переяслівського старостинського округу Любов Пелехай прозвітувала, що в рамках декомунізації перейменуванню підлягають ряд вулиць в селах старостату. За результатами голосування готуються пропозиції на розгляд комісій.

За підсумками наради були надані відповідні доручення та розпорядження, спрямовані на подальше поліпшення ситуації у місті.
Будьте впевнені, що ми продовжуємо працювати на благо нашої громади та дбати про ваше комфортне життя!
09.04.2024