Обідня перерва з користю: Ніжинські юні депутати поспілкувалися з цікавими та успішними людьми

Депутати Молодіжної Ради Ніжинської МТГ провели захід "Жива бібліотека" в рамках реалізації проєкту з профорієнтації молоді програми UPSHIFT.
До діалогу запросили людей, які досягли значних успіхів в обраній сфері та радо поділилися досвідом й власними переживаннями на шляху до реалізації.
Під час спілкування ніжинська молодь активно включалася в розмову, вислуховуючи історії запрошених гостей, ставила питання.
Кого ж запросили на захід? Знайомтеся:
Наталія Єфіменко- головна бухгалтерка виконавчого комітету
Тетяна Шкляр, начальниця відділу з питань діловодства та роботи зі зверненнями громадян
Світлана Желєзняк, психологиня Гарячої лінії психологічної підтримки для чоловіків, що забезпечується UNFPA Україна та ГО ”Інноваційні Соціальні Рішення” за підтримки уряду Великої Британії, та КЗ Ніжинський міський молодіжний центр. Дійсну членкиню ГС “Національна психологічна асоціація” та асоційовану членкиню Національної асоціації гештальт-терапевтів України
Роман Гомоляко, заступник директора Ніжинського міського молодіжного центру
Запрошені гості поділилися різними історіями та особистим професійним шляхом; розповіли про перспективи; а також дали поради для молоді щодо вибору професії
Захід проведений в межах програми UPSHIFT, яку в Чернігівській області реалізує "Агенція локальних ініціатив" за підтримки ЮНІСЕФ та та Федерального міністерства економічного співробітництва і розвитку Німеччини через німецький державний банк розвитку KfW. ЇЇ зміст є відповідальністю учасників програми UPSHIFT та необов'язково відображає позицію ЮНІСЕФ, Федерального міністерства економічного співробітництва і розвитку Німеччини та німецького державного банку розвитку KfW».
25.04.2024