Олександр Кодола підписав меморандум про співпрацю з двома міжнародними компаніями

Олександр Кодола підписав меморандум про співпрацю з двома міжнародними компаніями: EarlyBird Global та SRDB Law Firm в особі керівника Набіля Сіуфі.
Основним напрямком запропонованої співпраці є вивчення інвестиційних можливостей у наступних ключових сферах:
Індустріальні парки: Оцінити можливість створення індустріальних парків у місті Ніжині та Ніжинській громаді, враховуючи такі фактори, як інфраструктура, логістика та економічний вплив.
Енергетична безпека: Дослідити можливості для посилення енергетичної безпеки за допомогою сталих практик та потенційних проектів з відновлюваної енергетики.
Проекти з управління водними ресурсами: Вивчити ініціативи з оптимізації водних ресурсів, покращення водної інфраструктури та вирішення екологічних проблем.
Під час зустрічі Олександр Кодола зауважив: «Підписання меморандуму – це знак підтримки для всіх українців. Незважаючи на загрозу з боку північного сусіда, ви сьогодні поряд з нами, це важливо та показово для нас! Ми бачимо вашу щиру зацікавленість у відновленні нашого регіону та країни в цілому, ми вдячні вам за це. Впевнений, що попереду у нас багато взаємовигідних перспектив. Народ Франції завжди буде для ніжинців другом та союзником на шляху до перемоги, для нас це велика честь. Дякую керівникам компаній Набілю Сіуфі та Ігорю Еросу! Впевнений, що попереду у нас багато взаємовигідних перспектив! »
EarlyBird Global - авторитетна фірма з бізнес-консалтингу під керівництвом Набіля Сіуфі, яка обслуговує клієнтів по всьому світу.
SRDB Law Firm на чолі з партнером та співзасновником Жоржем Сіуфі відома своєю юридичною майстерністю та відданістю справі сприяння розвитку бізнесу. Спеціалізуючись на інвестиційному праві, фірма має багатий досвід супроводу клієнтів у складних юридичних питаннях, пов'язаних з інвестиціями, злиттями та поглинаннями. Комплексний підхід SRDB Law Firm гарантує, що юридичні міркування бездоганно узгоджуються з бізнес-цілями.
Цей інвестиційний меморандум засвідчує спільне прагнення EarlyBird Global, SRDB Law Firm та Ніжинської міської ради до пошуку взаємовигідних інвестиційних можливостей.
Співпраця спрямована на створення основи для сталого розвитку, сприяння економічному зростанню та зміцнення стратегічного партнерства між компаніями та Ніжинською міською радою 
11.03.2024