Підтримка багатодітних сімей

В області уже п’ятий рік реалізовується Програма «Реалізація Стратегії демографічного розвитку Чернігівської області до 2015 року». Згідно неї, багатодітні родини отримують значну матеріальну підтримку.

Згідно обстеження соціально-побутових умов сімей та за поданням відділу у справах сім’ї та молоді Ніжинської міської ради 12 січня дві багатодітні сім’ї з Ніжина приймали вітання від першого заступника голови облдержадміністрації Леоніда Сахневича, директора Департаменту сім’ї, молоді та спорту ОДА Ніни Лемеш та представників місцевої влади. Родини отримали хороші різдвяні подарунки: двоярусні ліжка і, звичайно ж, солодкі презенти для малечі.

Наталя Сулімовська з Ніжина виховує шестеро дітей. Основним доходом сім’ї є соціальна допомога. До того ж родина проживає у найманому будинку. Тож будь-яка допомога та підтримка є вагомою як для матері, так і для дітей.

Інша ніжинка, Світлана Руденко теж має шестеро дітей. Двоє вже студенти,троє ходять до школи, а трьохрічна Даринка перебуває з мамою вдома. Родина мешкає у власній 3-х кімнатній квартирі.

Керівники області та міста поспілкувалися з родинами, привітали із святами та побажали здійснення усіх задумів та звершень, на які сім’я сподівається в новому 2016 році. У свою чергу діти дякували гостям колядками.

Відділ у справах сім’ї та молоді

14.01.2016