ПРЕДСТАВНИКИ МОЛОДІЖНОЇ РАДИ ЗАВЕРШИЛИ УСПІШНЕ СТАЖУВАННЯ В НІЖИНСЬКІЙ МІСЬКРАДІ

З початку березня троє молодих людей почали стажування у різних відділах та підрозділах виконавчого комітету Ніжинської міської ради за ініціативою відділу сім'ї та молоді НМР в рамках проєкту "DOBRE. Голос громад – Чернігівщина".
Т.в.о. начальника відділу Наталія Білан зазначила, що молоде покоління має величезний потенціал у соціальному та професійному плані, і вони швидше за інших можуть оволодіти новими знаннями та навичками.
Стажування відбувалося з метою підвищення громадської активності серед молоді, залучення їх до державотворчих процесів та вивчення їхніх думок та креативних ідей. Процес стажування складався з теоретичної та практичної частин.
Сьогодні, 2 квітня, представники Молодіжної ради, стажери Єгор Шаповал, Крістіна Калабіна та Андрій Мокрецов мали підсумкову зустріч з міським головою Олександром Кодолою, який вручив їм сертифікати про успішне завершення навчання.
«Потрібно, щоб молодь Ніжина реалізовувала себе. Сподіваюсь, ви використали час стажування максимально корисно, ознайомившись із роботою різних відділів та підрозділів міської ради, а також з посадовими обов'язками її працівників. Вітаю вас з успішним завершенням стажування та впевнений, що разом ми зможемо зробити наше місто ще кращим", - звернувся до молоді Олександр Кодола.
На завершення зустрічі представники Молодіжної ради поділилися своїми враженнями від стажування та намірами реалізувати свої ідеї у Ніжині.
02.04.2024