У Ніжині відбувся захід у межах реалізації молодіжного проєкту «Мобільний мультимедійний молодіжний простір»

За підтримки міської ради та Програми USAID DOBRE активна молодь Ніжина реалізувала проєкт «Мобільний мультимедійний молодіжний простір», а саме було придбано обладнання, яке має покращити якість молодіжної роботи в Ніжинській       територіальній громаді: мультимедійний екран, проектор, акустичну систему, мікрофонну систему, мікшерний пульт, ноутбук, стійки, подовжувачі та кабелі, стіл, стільці та пуфи.

Усе це стане частиною кінопоказів, інформаційних заходів, воркшопів та тренінгів молоді.

Також на захід завітали представники програми DOBRE: Володимир Купрій, експерт з питань громадянського представництва та роботи по молодіжному напрямку центрального офісу Программ DOBRE, Наталія Сафронова, старший Програмний спеціаліст Програми DOBRE регіонального офісу в м. Чернігів, Євгеній Романенко, координатор молодіжного напрямку проєкту " DOBRE. Голос громад - Чернігів".
Цей проєкт був обраний більшістю молоді Ніжинської громади, яка взяла участь у відкритому онлайн та офлайн-голосуванні та фінансується міжнародною організацією Global Communities та USAID.

Загальна вартість отриманого обладнання – 10 тисяч доларів.

Під час заходу міський голова Ніжина Олександр Кодола наголосив: «Пишаюся тим, що свідома та прогресивна молодь бере участь у громадському житті нашого міста. Попереду ще багато роботи, але спільно з нашими надійними партнерами та молодіжними активом ми готові до будь-яких викликів.

Приємно продовжувати багаторічну співпрацю з Програмою DOBRE. Сподіваємося, що разом ми ще втілимо в життя багато цікавих та корисних проєктів задля розвитку Ніжинської громади!

Будуємо наше майбутнє разом!» 

29.01.2024