ВІЙСЬКОВА СЛУЖБА ЗА КОНТРАКТОМ – СВІДОМИЙ ВИБІР КРАЩИХ

«Ніжинський РТЦК та СП проводить відбір кандидатів для проходження військової служби за контрактом з числа військовозобов’язаних та цивільних громадян.

 Військова служба за контрактом передбачає переваги щодо забезпечення військовослужбовця:

- Конкурентна зарплатня.

Проходження військової служби за контрактом гарантує щомісячне грошове забезпечення від 21000 грн. Для військових частин Десантно-штурмових військ ЗСУ, Морської піхоти Військово-морських Сил ЗСУ, Сил спеціальних операцій ЗСУ розмір грошового забезпечення від 26000 грн.

-  Додаткові виплати та заохочення.

На період воєнного стану військовослужбовцям Збройних Сил України, які беруть участь у бойових діях виплачується додаткова винагорода в розмірі від 30 000 до 100 000 грн.

При підписанні першого контракту військовослужбовцю виплачується грошова винагорода у розмірі від 21 472 грн. до 26 840 грн.

Компенсація за піднайом житла від 1900 до 5700 грн. (в залежності від місця проживання та складу сім'ї).

Можливість навчатися у вищих навчальних закладах, з метою здобуття вищої освіти під час проходження військової служби (після заключення другого контракту).

Безоплатна кваліфікована медична допомога у військово-медичних закладах охорони здоров'я.

Дружина (чоловік) військовослужбовця не підлягає звільненню за скороченням штату підприємства незалежно від форм власності.

Надання в першу чергу дітям військовослужбовців місця у загальноосвітніх дошкільних навчальних закладах і дитячих оздоровчих таборах.

Одна з військових частин м. Ніжина проводить набір для проходження військової служби за контрактом.

Служба за місцем дислокації.

За детальною інформацією звертатися до відділення рекрутингу та комплектування Ніжинського РТЦК та СП за адресою: м. Ніжин, вул. Редькінська,  кабінет №3, або за телефоном: 096 085 1304 , 098 507 6330.

 

 

З повагою

Начальник Ніжинського районного територіального

центру комплектування та соціальної підтримки

полковник  Володимир ЯКУЩЕНКО

05.06.2023