Засідання виконавчого комітету Ніжинської міської ради

23 червня 2016 року у великій залі Ніжинської міської ради відбулося засідання виконавчого комітету за участі секретаря міської ради Валерія Салогуба, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігоря Алєксєєнка, керуючого справами виконавчого комітету Ніжинської міської ради Сергія Колесника та інших членів виконавчого комітету.

У ході засідання було розглянуто ряд питань щодо земельних спорів по вул. Богуна та вул. Якіра, організації відпочинку для дітей Попаснянського району, Луганської області.

Загалом у ході засідання були прийняті наступні рішення: Про встановлення режиму роботи, Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради від 12 травня 2016 року № 116 «Про організацію літнього відпочинку дітей у 2016 році», Про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами в м. Ніжині, Про затвердження акта комісії з підготовки до розгляду земельних спорів на території міста Ніжина ( вул. Богуна), Про пропозиції ТОВ «НіжинТеплоМережі» щодо передачі комплексу будівель котельні разом з обладнанням та тепломерами новому орендарю.

Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення

та комунаікацій з громадськістю

виконавчого комітету Ніжинської міської ради

24.06.2016