Нарада по пільговому перевезенню

Сьогодні, за участі міського голови Анатолія Лінника відбулась зустріч з перевізниками стосовно пільгового перевезення категорійного населення міста.

Заступник міського голови Григорій Олійник довів до присутніх інформацію про те що в міському бюджеті, починаючи з лютого місяця, немає коштів для відшкодування витрат на перевезення пільгових категорій. Субвенції та дотації з боку держави не передбачені на цей рік наразі. Враховуючи зміни до бюджету, а саме навантаження на міський бюджет додатковими видатками на утримання переданих міській громаді освітніх та медичних закладів та установ, виділити кошти на даний час неможливо. Тому дана зустріч спрямована на врегулювання ситуації та відшукання варіантів вирішення проблеми.

Після виступів учасників зібрання, перевізники, враховуючи дану ситуацію, пішли назустріч міській владі та погодилися перевозити школярів в учбовий період за 1 грн., а в інший час за 2,50 грн. Для тих категорій населення, які перевозилися безкоштовно так все і залишилося. Що ж стосується перевезення пенсіонерів за віком, за талонами, то їм буде зроблена 30-відсоткова знижка і вартість проїзду для них буде 2,50 грн. в будь-який час.

Озвучені пропозиції вирішили винести на розгляд виконкому, підготувавши відповідний проект рішення.

11.01.2016