Новорічні свята в будинку-інтернаті

Завдяки зусиллям та тісній співпраці наших волонтерів, меценатів та працівників НДБІ, вихованці Ніжинського дитячого будинку-інтернату мали змогу поринути в справжню Новорічну казку, яка, здавалося, ніколи не завершиться! Починаючи з 18 грудня наші підопічні були занурені в океан позитивних емоцій з цікавими пригодами й чудесними перевтіленнями. Це і концерт гурту «Смоляни», і День Святого Миколая, і зустріч з представниками громадських організацій та волонтерами: ФМ Ложістік м.Київ, ТОВ «Проектбуд Плюс»м. Київ, туристичний оператор «Альф» м.Київ, Державне підприємство «Український Державний Центр Транспортного Сервісу «Ліски» м.Київ, «Ніжинський хліб».

Діти та дорослі підопічні не перестають вірити в святкові дива, завдяки справжнім друзям, які втілюють їх найзаповітніші мрії у вигляді подарунків.

Дякуємо благодійному фонду «Інше життя», який реалізував мрії та бажання дітей та організував поїздку 22х вихованців до м Києва 23 грудня 2015 року.

До Новорічних свят та Різдва Христова вихованці НДБІ отримали подарункові набори солодощів, які передали Державне підприємство «Український Державний Центр Транспортного Сервісу «Ліски» м.Київ та наша постійна піклувальниця Федянкіна Альона. Благодійна організація «Міжнародний благодійний фонд Санахант» м.Київ передала вихованцям набори гігієнічних засобів, медикаменти, зимовий одяг та солодощі.

26 грудня до закладу завітали представники з християнської організації «Благодать» Троєщина м.Київ з подарунками та розважальною програмою, 29 грудня Новорічну казку в закладі показали вихованці середньої загальноосвітньої школи № 7, а 30 січня Новорічне дійство представив колектив Будинку дітей та юнацтва.

Передаємо велику подяку всім, хто був небайдужим та приєднався до привітань вихованців з Новорічними святами та Різдвом Христовим!

Дякуємо всім організаціям міста Ніжина, які 13 січня 2016 року гостинно запрошують та чекають на колектив НДБІ та вихованців на щедрування.

З найкращими побажаннями щастя та здоров’я Вашим родинам та процвітання у Новому році!!!

Завідувач педагогічної частини Кулешова Т.А.

11.01.2016